Golfmannen Leaderboard 2024

Golfmannen Home

Komende wedstrijden

5e Golfmannen.nl Open, wederom een groot succ...

Vrijdag 18 juni jl. is op Golfbaan Naarderbos het 5e Golfmannen.nl  Open gespeeld, het jaarlijkse charity event van de Golfmannen.nl. Na drie jaar Scherpenbergh en één jaar Liemeer was het nu de beurt aan Naarderbos om de Golfmannen en hun zeventig gasten te ontvangen. Naarderbos presenteerde zich in optima forma. De baan lag er perfect bij en de gastvrijheid en service van het Upperdeck waren van heel hoog niveau. Het is dan ook geen wonder dat deze prachtige omgeving uitnodigde tot veel vrijgevigheid van deelnemers en sponsoren. Aan het einde van een lange, maar perfect verzorgde dag kon René van der Steeg, voorzitter van de Stichting Golfmannen.nl Open, dan ook een cheque ter waarde van maar liefst €19.000 overhandigen aan WoS-voorzitter Ernst Rensing.

Deze laatste was heel erg blij, maar gelukkig niet sprakeloos. "Het is de eerste keer dat ik als WoS-voorzitter bij het Golfmannen.nl Open aanwezig mag zijn. Mijn voorgangers hebben geen woord te veel gezegd over de Golfmannen.nl. In vijf jaar tijd hebben de Golfmannen, hun sponsoren en natuurlijk hun gulle gasten al meer dan €120.000 voor de WoS ingezameld. Wij kunnen allen maar hopen dat zij zich voor ons willen blijven inzetten. Wij zullen het geld goed blijven besteden.", aldus Rensing.

Dit laatste lijkt zeker het geval te zijn. "De Golfmannen.nl, onze gasten en sponsoren en de WoS vormen een perfecte combinatie en het organisatieteam van het Golfmannen.nl Open zet zich hier graag voor in" zo zegt René van der Steeg. "We kennen veel vaste deelnemers en sponsoren die graag meedoen, mooie veilingkavels aanbieden en gul bieden. Wij zijn dan ook erg blij dat we -ondanks het ontbreken van een hoofdsponsor -  toch weer zo veel geld hebben kunnen inzamelen. Zoals hoofdveilingmeester en één van de drijvende krachten achter het toernooi, Mike Krechting, al  zei: we hebben dit jaar niet één maar ruim zeventig hoofdsponsors." Toch gaf Van der Steeg aan zich wel enige zorgen te hebben gemaakt over de opbrengst. "Het lukte ons niet om een hoofdsponsor te vinden. Het is natuurlijk economisch gezien nu ook geen hosanna. Wij gaan ons weer tot het uiterste inspannen om er voor de volgende editie wel weer één te kunnen presenteren. Met een hoofdsponsor kunnen we gewoon nog meer geld op halen en daar gaat het om."

De organisatie van het Golfmannen.nl Open spiegelt zich aan die van het Dutch Open. Die kenden enkele jaren geleden  een dipje, om met het KLM Open sterker dan ooit terug te komen.  De Golfmannen zijn het zelfde van plan.

Golfmannen Sitemap