Golfmannen Leaderboard 2024

Golfmannen Home

Komende wedstrijden

Opbrengst “Van Boom & Slettenhaar Golfmannen ...

Onder typisch Hollandse golfomstandigheden -  20 graden, een blauwe hemel met enkele schapenwolken en windkracht 3 - is op vrijdag 12 juni 2009 het "Van Boom & Slettenhaar Golfmannen Open" gespeeld op Golf & Country Club Liemeer.

De vierde editie van het Golfmannen Open kende in de nieuwe hoofdsponsor Van Boom & Slettenhaar Vastgoedfondsen en de locatie G&CC Liemeer twee belangrijke veranderingen. Onveranderd was de doelstelling van het Van Boom & Slettenhaar Golfmannen Open. Ook dit jaar was het doel om een topdag te organiseren waarbij de inmiddels alom bekende ongedwongen Golfmannengezelligheid wordt ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen ten behoeve van het vaste goede doel, Wings of Support (WoS).

Net als veel beursgenoteerde bedrijven durfden de Golfmannen en de hoofdsponsor Van Boom & Slettenhaar Vastgoedfondsen als gevolg van de onzekere tijden vooraf geen uitspraak te doen over het verwachte resultaat. Des te groter was de vreugde toen de balans was opgemaakt. De inzet en het enthousiasme van alle deelnemers en sponsoren van het Van Boom & Slettenhaar Golfmannen Open heeft tot een voor deze tijden verbluffende totaalopbrengst van €23.450 voor de Wings of Support geleid!

"Onze deelnemers, van wie velen al voor de vierde keer aanwezig waren, blijven ons verrassen met hun gulheid en natuurlijk gaat onze hartelijke dank uit naar onze fantastische hoofdsponsor Van Boom & Slettenhaar Vastgoedfondsen en alle andere sponsoren", aldus Marchel Komen, toernooidirecteur en bestuurslid van Golfmannen.nl.

Stefan van den Brink van hoofdsponsor Van Boom & Slettenhaar Vastgoedfondsen: "Dit was ons eerste jaar als hoofdsponsor van dit topevenement en we zijn blij dat we zijn ingestapt. Net als onze gasten zijn we onder de indruk van de organisatie en de sfeer tijdens deze dag. Maar het mooiste is natuurlijk de fantastische opbrengst voor het goede doel. De WoS kennende gaan ze daar hele goede dingen mee doen. Wij danken de Golfmannen.nl voor de prima organisatie en de deelnemers en overige sponsors voor hun gulle giften.".

Aart Dil, die namens de WoS de cheque in ontvangst nam: "Ruim 23.000 euro in deze tijd, dat overtreft al onze verwachtingen! We kunnen hiermee weer een paar mooie projecten financieren. De teller staat na 4 edities van het Golfmannen Open op meer dan 100.000 euro. De Golfmannen en al hun sponsoren zijn fantastisch."

Golfmannen Sitemap